Profine Animals Hamster

Profine Animals Hamster

103100646
Slut i Lager
65,00 kr
Inkl. moms

Profine Animals Hamster, 300g.

 

Profine Hamster hamstermat är ett komplett superpreiumfoder för hamstrar i alla åldrar. Hamsterfodret innehåller viktiga vitaminer och näringsämnen.

Profine Hamster innehåller även linfrö som en naturlig källa för Omega-3 fettsyror som ger hamstern fin päls och hud. Hamsterpelletsen innehåller inget tillsatt socker.

Profine Hamster innehåller 76% spannmål & linfrön, 11% grönsaker & groddar, 3% frukt och 2% jäst & kalksten. 

  • Komplett foder för hamster.
  • Innehåller alla viktiga vitaminer och näringsämnen.
  • Innehåller linfrö för Omega-3.
  • Stärker hud & päls.
  • Ger optimal & hälsosam matsmältning.
  • Profine Hamster finns tillgänglig i 300 g förpackning.

Profine Hamster är en del av Profine sortiment för gnagare och smådjur. Foderserien är tillverkad med 100% naturligt innehåll, fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser. Därför är fodret helt säkert och naturligt för alla smådjur. I naturen är smådjurens kost kontrollerad av deras naturliga instinkter och behov, därför är det av stor vikt att utfodra med rätt foder och kvalitet. Detta kommer att förbättra både livslängd och livskvalitet. Hamster liksom övriga foder från Profine Animnals är sammansatta och anpassade efter varje djurslags olika behov samt tillverkade med kemiskt obehandlade ingredienser som håller livsmedelskvalitet i moderna tillverkningsprocesser som garanterar exakt näring och dosering av viktiga vitaminer, mineraler och näringsämnen.

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.