St. Hippolyt Hefekultur

St. Hippolyt Hefekultur

50604001
Beställningsvara - Skickas inom 7-14 arbetsdagar
469,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara - Skickas inom 7-14 arbetsdagar

St. Hippolyt, Hefekultur, 1kg

Beställningsvara!

 

St. Hippolyt Hefekultur är ett fodertillskott som främjar en god matsmältning. 

Levande jästkulturer i kombination med högtillgängliga spårämnen tillför naturliga B-vitaminer och näringsämnen för att understödja grovtarmsmikrobiomet och för att bygga upp en välfungerande tarmmiljö. 

  • Levande jästkulturer för att förbättra den fermentativa matsmältningen 
  • Stödjer och främjar målinriktat tarmens mikrobiom 
  • Vid matsmältningsproblem och för ett bättre utnyttjande av råfibrer 

Mikrobiom är beteckningen för den samlade mängden av alla mikroorganismer som finns i och på kroppen. Begrepper tarmmikrobiom är det totala tarmsystemet, som består av miljarder mikroorganismer. Detta känsliga system kan störas av ett ensidigt foder eller foder med dålig kvalitet. 

För att främja tillväxten och kvaliteten av ett välfungerande tarmmikrobiom rekommenderas en tilldelning av spårämnen och levande jästkulturer. Dessa ingår nämligen i en aktiv symbios med det naturliga tarmmikrobiomet, varigenom oönskade mikroorganismer undertrycks. 

I St. Hippolyt Hefekultur kombineras mikronäringsämnen med hög biotillgänglighet för ebzymatisk matsmältning med levande jästkulturer för att bygga upp tarmmikrobiomet. Effekten visar sig snabbt i tillväxten och den högre kvaliteten hos de "goda" tarmbakterierna. 

St. Hippolyt rekommenderas speciellt för hästar som är svårfödda, äldre hästar, hästar med matsmältningsbesvär och för att främja hovtillväxt hos sporthästar, avelston och föl. 

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.