Gold Medal - 5kg
Gold Medal - 5kg
Gold Medal - 5kg
Gold Medal - 5kg

Gold Medal - 5kg

50207
Beställningsvara - Leveranstid 2-4 veckor
650,00 kr
Inkl. moms

St. Hippolyt, Gold Medal, 5Kg.

Beställningsvara - Leverans 2-4 veckor

 

Gold Medal - Väldefinierade muskler. 

  • För välutvecklade muskler 
  • Främjar muskelmetabolismen 
  • Lämplig till tävlings- och hobbyhästar

Tydliga, väldefinierade muskler är kännetecken på kraft, styrka och smidighet hos hästen. Välutvecklade muskler som tål belastning är grunden för stora prestationer för tävlingshästen - och för den ridupplevelsen med fritidshästen. Med en målinriktad tilldelning av rätt näringsämnen kan muskelbildning understödjas aktivt. 

Alla hästar kan utifrån de individuella arvsanlagen bygga upp en välutvecklad muskulatur som tål belastning. Utöver en daglig, målinriktad och genomtänkt träning behöver hästen också en tillräcklig mängd muskelbildande och funktionella näringsämnen. 

  • Understödjer muskelbildning 
  • Främjar musklernas prestationsegenskaper
  • Grundligt utvärderat på tävlingshästar
  • Dopingfri

PROTEIN, AMINO- OCH FETTSYROR

För uppbyggnad av muskler behövs först och främst proteiner av hög kvalitet. Proteininnehållet i de vanliga foderprodukterna så som hö och spannmål är oftast inte optimalt för muskeluppbyggnad. Med en speciellt utvecklad öljäst, spirulinaalger, fermenterat malt-jästextrakt, havsalger och tillsatt L-lysin innehåller Gold Medal högupptagliga ämnen som understödjer uppbyggnaden av muskelsubstansen. Utöver proteinbyggstenarna bidrar också fettsyror från spannmålsgroddar och oljefrön till det naturliga bildandet av de berörda hormonerna. Också muskulaturens smidighet mår bra av de essentiella fettsyrorna i den kallpressade linfröoljan.

NÄRINGSÄMNEN TILL MUSKELUPPBYGGNAD

Specifika enzymer bygger upp muskelfilamenten som buntas ihop med hjälp stabiliserande bindvävsfibrer. Enzymerna behöver funktionella näringsämnen för att kunna fungera. Det handlar bland annat om hela B-vitamin-komplexet och spårämnen som zink, mangan, koppar och kisel, som är tillsatt i Gold Medal i inbördes anpassande mängder. För att säkra hög upptaglighet och optimal funktion är spårämnena tillsatta i övervägande organiska komplexföreningar. 

MUSKELUPPBYGGNAD KRÄVER MUSKELSKYDD

Under uppbyggande träning och under tävling kör ämnesomsättningen på högsta växeln. Under detta arbete bildas fria radikaler som angriper muskelvävnad och som delvis kan orsaka nedbrytning av vävnaden. För att skydda vävnaden mot fria radikaler neutraliseras dessa av kroppens egna specialiserade enzymsystem, som är helt beroende av tillgängligheten av spårämnen såsom zink, koppar, mangan och selen. Utöver dessa mikronäringsämnen tillför Gold Medal ytterligare vävnadsbeskyddande element i form av alger, örter, öljäst, morötter samt naturligt vitamin E. 

Gold Medal utgör därmed en effektiv kombination av fysiologiskt samverkande, funktionella och skyddande näringsämnen för uppbyggnad av välutvecklad och stark muskulatur. 

Sammansättning:

Spannmålsgroddar 75%, öljäst 7,2%, spirulina-alger 7%, kryddörter (Mariatistel, gurkmeja, kanel, koriander, mejram) 5%, värt, morötter, äppelsirap, linfrö 0,5%, betblast, havsalgsmjöl, blandning av kallpressade oljor (solros-/linfröolja) 0,15%, salt, vetekli och vitlök.

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.