PAVO Podo Lac - 1
PAVO Podo Lac - 1
PAVO Podo Lac - 1
PAVO Podo Lac - 1

PAVO Podo Lac - 1

34538
I lager
539,00 kr
Inkl. moms

PAVO, Podo Lac - 1, 20kg

 

PAVO Podo Lac - 1 är första steget i Pavos 3-stegs serie för avelsmärrar, föl och unghästar. En serie med hållbarhet och utveckling i fokus. 

Utvecklingen av friska ben och leder är avgörande för en hästs hälsa och prestation, något seriösa uppfödare är medvetna om. Näring spelar en väsentlig roll i detta och det börjar medan stoet är dräktigt. 

  • Innehåller det beprövade Podo®-konceptet

  • Lättsmält koppar, zink och mangan för optimal utveckling av benbrosk hos fölet

  • Korrekt kalcium/fosfor-förhållande för dräktighet och digivning samt extra magnesium

  • Med extra protein och E-vitamin

  • Håller ston i optimal avelskondition och stödjer maximal mjölkproduktion

Pavo Podo Lac är en stopellets som förser det ofödda fölet med de allra viktigaste näringsämnena i förväg. Stomjölk innehåller naturligt lite koppar och zink för fölet och dessa spårämnen är viktiga för en god utveckling av ben, organ, päls och matsmältningsprocessen. Det är därför väldigt viktigt att se till att stoet förses med dessa viktiga spårämnena innan fölet är fött. Allt för att förebygga en brist. 

Pavo Podo Lac innehåller alla viktiga näringsämnen för stoet och det ofödda fölet. Pavo Podo Lac utfodras de sista 3 månaderna under dräktigheten och under hela diperioden.  

Innehåll: Vetegryn, korn, havre, sojamjöl, solrosfrömjöl, rörmelass, lucern, sojaolja, linfrö, kalciumkarbonat, natriumklorid, magnesiumoxid, öljäst och CellProtect

Läs mer om Pavo Podo Lac här!

4 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.