PAVO WeightLift
PAVO WeightLift
PAVO WeightLift
PAVO WeightLift

PAVO WeightLift

86181
I lager
659,00 kr
Inkl. moms

PAVO, WeightLift, 20kg

 

Pavo WeightLift är ett spannmålsfritt fodertillskott med högt innehåll av viktiga fibrer och smältbara proteiner. Ett måste för en hälsosam viktökning. 

På grund av sitt höga innehåll av viktiga aminosyror och omega3- och omega6-fettsyror, förses hästen med alla nödvändiga byggstenar för uppbyggnad och muskelutveckling. I kombination med högkvalitativt protein från lucern och riskli så kommer hästens kroppskondition att förbättras. 

Utöver sina lättsmälta proteiner bidrar även riskli till en glänsande päls. 

  • tunna och underviktiga hästar

  • äldre hästar

  • att stötta återhämtning efter sjukdom

  • hästar med metaboliska problem (PSSM, PPID, fång)

  • som ska ha en spannmålsfri foderstat

Hästar som lider av PPID, EMS, fångkänslighet och andra metaboliska nedsättningar har en högre känslighet för socker och stärkelse. Dessa sjukdomar kan även medföra en osund viktökning eller viktminskning och svårigheter att sätta muskler. Pavo WeightLift är ett lättsmält foder och är därför ett utmärkt foder att ge till hästar med dessa sjukdomar och problem. Pavo WeightLift bidrar till stabilare glukosnivåer i blodet då stärkelsen i fodret kommer från riskli vilket är lättsmält men tar längre tid att spjälka och energin går långsamt ut till kroppen. 

Stöttar en hälsosam matsmältning 
Pavo WeightLift är en liten pellets som är rik på fibrer, främst på grund av den stora mängden lusern. Den höga nivån av fibrer stöttar en hälsosam matsmältning generellt men säkerställer också hästen tuggar ordentligt och på sätt producerar saliv, vilket skapar ett naturligt skydd mot magsyra. Dessutom innehåller Pavo WeightLift bryggerijäst vilket kan ha positiv effekt på tarmfloran.

Innehåll: Lucern, Riskli, Linfröexpeller, Öljäst, Linfröolja, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid 

Läs mer om Pavo WeightLift här!

3 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.