St. Hippolyt Ungulat
St. Hippolyt Ungulat
St. Hippolyt Ungulat
St. Hippolyt Ungulat
St. Hippolyt Ungulat
St. Hippolyt Ungulat

St. Hippolyt Ungulat

51001005
I lager
769,00 kr
Inkl. moms

St. Hippolyt Ungulat

Storlek

 

Baserat på vetenskapliga studier är Ungulat utvecklat till ett fodertillskott som i högsta grad är praktiskt användbart för att uppnå starka och belastningsdugliga hovar – även i svåra fall.

- Högt innehåll av keratinbildande aminosyror
- Högt innehåll av specialöljäst
- Specifika örtsammansättningar
- Högt innehåll av biotillgängliga spårämnen

BÄTTRE TILLVÄXT FÖR HOVENS HORN
Hovhornet består huvudsakligen av det strukturbildande proteinet keratin som har en specifik aminosammansättning. En brist på aminosyrorna methionin, cystein, lysin,
prolin och glycin blir med Ungulat antingen täckt direkt eller tillfört i form av naturliga proteinkällor som öljäst, linfrön, chlorellaalger och örter.

FÖRBÄTTRING AV HOVENS HÅLLBARHET
Mineraler som zink, mangan, koppar, järn, organiska svavelkombinationer, kisel och kalcium är viktiga strukturbeståndsdelar för hovhornet. I Ungulat tillförs dessa näringsämnen i korrekt inbördes förhållande och – för att säkra deras biotillgänglighet – övervägande i naturliga
bindningsformer. Ungulat har ett högt innehåll av kallpressade linfrön med många fleromättade fettsyror, som är viktiga för smidighet och elasticitet i hovhornet.

BÄTTRE NÄRINGSUPPTAG
Ungulat tillför enzymrika spannmålsgroddar, vitlök, öljäst, linfrön, hirs, kamomill, vitamin A och spårämnet kobolt för att understödja och skydda matsmältningen och därmed förbättra hästens egen biotinproduktion.

TRANSPORTEN AV NÄRINGSÄMNEN I HOVEN
Blodcirkulationen i hovens läderhud har en avgörande betydelse för tillgängligheten av näringsämnena. Näringsämnen som understödjer blodets flytegenskaper och skyddar läderhudens
blodkärl är bl.a. vitlök, fleromättade fettsyror, vindruvkärnextrakt och andra ämnen som skyddar blodkärlen och vävnaden mot fria radikaler.

1 Produkt
4042215140139
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.