Vimital Multi Pro Balance
Vimital Multi Pro Balance
Vimital Multi Pro Balance
Vimital Multi Pro Balance

Vimital Multi Pro Balance

780673
I lager
219,00 kr
Inkl. moms

Trikem, Vimital Multi Pro Balance Pellets

Storlek

 

Vimital Multi Pro Balance är ett tillskottsfoder som innehåller samtliga viktiga vitaminer och mikromineraler för hästens behov. Multi Pro Balance är formulerad för att balansera brister som uppkommer utifrån modern hästhållning, träning och senaste forskningen kring minskad naturlig tillgång. 

För att få den bästa smakligheten är Vimital Multi Pro Balance formulerad i fodermelass. 

Multi Pro Balance fokuserar på rätt balans av mikromineraler och vitaminer så att du undviker brister eller överdosering av enskilda ämnen. 

Behovet av vitaminer och mikromineraler ökar snabbt under vintern och tidig vår när grovfodret inte längre har samma näringsinnehåll. Hästen ar inte heller samma möjlighet att själv hitta kompletterande näring när utevistelsen begränsas till vinterhagar. 
Träning och tävling året runt kräver samma mängd näringsämnen som under sommarhalvåret, men tillgången minskar självklart när hästen inte kan beta färskt gräs. Har hästen problem med lös mage under vinterhalvåret är det också en anledning att vara extra noga med tillskott eftersom lös mage indikerar på att tarmen är i obalans och har ett sämre näringsupptag. 

Dosering:
5-10 gram/ 100kg kroppsvikt/ dag. 
Bör ej överdoseras då det innehåller selen.

1 Produkt
7394244103805
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.