Eukanuba Puppy Large Breed - Chicken

Eukanuba Puppy Large Breed - Chicken

121100
I lager
899,00 kr
Inkl. moms

Eukanuba, Puppy Large Breed, 15kg.

 

Har du välkomnat en ny liten krabat till familjen, som ska växa upp och bli en stor och ståtlig hund? Se till att din vän får i sig den näring som behövs för att växa och bli stor! Valpar av stora raser som t.ex. schäfer, labrador, rotweiler eller golden retriever växer snabbt - mycket snabbare än valpar av små raser. Därför behöver stora valpar äta speciellt foder som är anpassat för att se till att valpen växer i en hälsosam takt. Eukanuba Dog Puppy Large Breed har ökad energihalt och extra tillsatt kalcium och fosfor för optimal tillväxt av hundens leder och ben. Antioxidanter stärker hundens naturliga immunförsvar under den viktiga tillväxtsperioden.

  • Torrfoder speciellt framtaget för valpar av stora raser med en uppskattad vuxenvikt på 25 kg eller mer
  • Framtaget i samarbete med veterinärer
  • Antioxidanter stärker immunförsvaret
  • Tillsatt kalcium för starkt skelett och starka tänder
  • Utan konstgjorda smak- eller färgämnen

För valpar med en förväntad vuxenvikt på 25-40 kg så rekommenderas detta fodret mellan 1 och 12 månaders ålder. För valpar med en förväntad vuxenvikt på över 40 kg så rekommenderas fodret från 1 till 14 månaders ålder. Detta har att göra med att hundar i olika storlekar växer olika länge!

Sammansättning: Färsk kyckling (20 %), torkad kyckling & kalkon 15 % (inklusive kyckling 9 %), majsgryn, majs, vete, fiskmjöl, ris, korn, kycklingfett, kycklingsås, heläggspulver, sockerbetsfiber (2,3 %), mineraler, fiskolja, hydrolyserat fiskprotein, torkad öljäst, fruktooligosackarider (0,24%), mannanoligosackarider.

1 Produkt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.