Eukanuba Puppy Sensitive Digestion

Eukanuba Puppy Sensitive Digestion

13110
Beställningsvara - Leverans inom 7-14 arbetsdagar
829,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara - Leverans inom 7-14 arbetsdagar

Eukanuba Puppy Sensitive Digestion, 12kg. 

 

Eukanuba Puppy Sensitive Digestion är ett skräddarsytt foder med färsk kyckling för valpar av alla raser som lider av känslig mage. Fodret innehåller en ökad mängd prebiotika och lättsmält ris som bidrar till en frisk tarmmiljö och en mer balanserad matsmältning. Fodret kommer även med omega-6 och omega-3 som främjar en hälsosam hud och päls samt kalcium som stärker benen. En annan viktig komponent i detta foder är DHA. Särskilt i det första livsskedet bidrar denna fleromättade fettsyra till en hälsosam utveckling för hundar, stöder träningsförmågan och hjälper dem att lära sig.

Alla Eukanubas hundfoder innehåller högkvalitativa ingredienser utan artificiella färg och smakämnen samt är helt fria från GMO. Hundfodren innehåller en blandning av färsk kyckling och kalkon som kommer från högkvalitativa koncentererade proteinkällor och andra lätt smältbara djurproteiner som exempelvis fiskmjöl och torkat ägg. Foderkulorna har en speciell sexkantig form med DentaDefence som hjälper till att hålla hundens tänder rena och friska. Foderkulornas storlek varierar beroende på om fodret är till en stor eller en liten hund. 

Sammansättning: Torkad kyckling och kalkon (30% inklusive kyckling 18%), vitt ris, majs, färsk kyckling (10%), fjäderfäfett, sockerbetsfiber (3,9%), kycklingsås, torkat helägg, fiskmjöl, mineraler, fiskolja, fruktooligosackarider (1%), torkad öljäst, linfrö, mannanoligosackarider (0.13%), mikroinkapslat natriumbutyrat (0.1%).

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.