Hill's Adult 1-6 Perfect Digestion - Chicken &...

Hill's Adult 1-6 Perfect Digestion - Chicken & Brown Rice

605955
I lager
329,00 kr
Inkl. moms

Hill' Adult 1-6 Perfect Digestion - Chicken & Brown Rice, 1.5kg. 

 

Science Plan Perfect Digestion Adult för katt har en speciell sammansättning som stöttar en god matsmältningshälsa och ett allmänt välmående. Mikrobiom kallas det ekosystem av oönskade och önskvärda bakterier och som lever inom din katt.

  • Perfekt avföring på 7dagar. 
  • Innehåller ActiveBiome+, en unik blandning av prebiotiska fibrer för att hjälpa till med att snabbt stabilisera din katts matsmältning och mikroogranismer. 
  • Högkvalitativt protein för att bibehålla smidiga muskler. 
  • Innehåller viktiga proteiner för ett friskt immunsystem. 

Hill’s Science Plan Perfect Digestion innehåller näringsämnen som hjälper till att balansera kattens mikrobiom och bidrar inte bara till en bättre matsmältningshälsa utan också till ett bättre allmänt välmående. Detta foder utvecklades specifikt för detta ändamål. Fodret innehåller en banbrytande blandning av prebiotika, ActivBiome+ som stöttar varje katts unika mikrobiom för en mer skonsam matsmältning samt ett allmännt välmående.

Sammansättning: Kyckling, Kalkonmjöl, Majs, Vete, Animaliskt fett, Risdrav, Råris, Korn, Havre, Animaliskt proteinhydrolysat, Mineraler, Malda pekannötskal, Linfrön, Torkad Betpulpa, Torkad Citruspulpa, Fiskolja, Torkade Tranbär.

2 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.