Eukanuba Puppy Medium Breed - Chicken

Eukanuba Puppy Medium Breed - Chicken

101100
I lager
899,00 kr
Inkl. moms

Eukanuba, Puppy Medium Breed - Chicken, 15kg.

 

Eukanuba Dog Puppy Medium Breed är ett torrfoder som är speciellt framtaget för växande valpar av medelstora raser, med en vuxenvikt på ungefär 10-25 kg. Fodret innehåller en optimal mängd av protein, fett och kolhydrater för att uppfylla valpens speciella näringsbehov.

Detta fodret innehåller alla de vitaminer och mineraler som en valp behöver för att växa och utvecklas på bästa sätt. Eukanuba Dog Puppy Medium Breed innehåller DHA som är ett viktigt näringsämne för hjärnans utveckling, och som bidrar till optimal syn- hörsel- och hjärnfuktion. Fodret innehåller även prebiotisk FOS och sockerbetsfiber, som bidrar till hälsosam matsmältning.  

Detta fodret rekommenderas mellan 1 och 12 månaders ålder - därefter är det dags att kika efter ett vuxenfoder.

Sammansättning: torkad kyckling och kalkon (24% inklusive kyckling 14%, en naturlig källa till glukosamin, kondroitinsulfat och taurin), färsk kyckling (15%), majs, vete, fett av fjäderfä, fiskmjöl (en naturlig källa till omega-3-fettsyror), ris, korn, torkad betmassa (3%), majsgryn, hönssås, torkat helägg, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat 0.35%), fiskolja (en naturlig källa till omega-3-fettsyror), bryggeritorrjäst (en naturlig källa till B-vitaminer och selen), fruktooligosackarider (0.25%, ett naturligt prebiotikum), mannanoligosackarider (ett naturligt prebiotikum).

1 Produkt
No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.