Tello High Energy

Tello High Energy

82133
I lager
569,00 kr
Inkl. moms

Tello High Energy, 15kg. 

 

TELLO High-Energy är ett köttbaserat högenergifoder tillverkat av råvaror av högsta kvalitet. Passar till högaktivahundar av alla raser från 1 års ålder. Fodret lämpar sig även väl för hundar av större raser samt dräktiga och digivande tikar. Det kan även användas som återhämtningsfoder till hundar som behöver lägga på hullet.
Innehåller glucosamin och fructo-oligosakkarider (FOS). FOS främjar matsmältningen och upptagning av näringsämnen. Med sin höga smaklighet används Tello High-Energy med fördel till hundar/hundraser som är kräsna med maten.

- Köttbaserat - 80 % animaliska proteiner
- Innehåller Omega 3 och 6

TELLO High-Energy är framtaget för att ge din hund en hög energimängd. Fodret passar utmärkt till digivande tikar, tävlings-, drag- och tjänstehundar av alla raser samt till jakthundar vid intensiv jakt. Tello High-Energy är ett utmärkt foder till alla hundar som vill gå upp i vikt.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling & gris, Animaliskt fett, Vegetabilisk olja, Fullkornsvete, Majs, Ris, Laxmjöl, Linfröexpeller, Betfiber, Blodmjöl, Bryggerijäst, Fruktoologosakkarider (FOS)

6 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.