Tello Premium

Tello Premium

82132
I lager
519,00 kr
Inkl. moms

Tello Premium, 15kg.

 

TELLO PREMIUM är ett svensktillverkat, komplett och prisvärt hundfoder med köttbaserat innehåll (71% animaliska proteiner) och energiinnehåll som passar aktiva hundar och hundar av större raser, men även för dräktiga och digivande tikar. Det lämpar sig även väl för jakt- och draghundar under vila.

- Innehåller Omega 3 och 6
- Fritt från tillsatta smak- och färgämnen

Tillverkat av väl sammansatta högvärdiga råvaror som gör fodret näringsrikt med en hög smaklig- och smältbarhet. Tello Premium är ett mycket omtyckt kennelfoder. Innehåller fructo-oligosakkarider (FOS) som underlättar matsmältning och upptagning av näringsämnen.

Passar alla unga och vuxna hundar dräktiga/digivande tikar, bruks- och jakthundar vid alla tillfällen där det ställs höga krav på ett energirikt premiumfoder. Används som ett dagligt foder året om. Med sin energi- och näringstäthet är Tello Premium betydligt drygare att utfodra än ett basfoder. Ett premiumfoder som täcker din hunds dagliga näringsbehov.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från nöt och gris, Fullkornsvete, Majs, Korn, Animaliskt fett, Betfiber, Linfröexpeller, Blodmjöl, Bryggerijäst.

2 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.