Svenska DjurApoteket Spirulina

Svenska DjurApoteket Spirulina

70400
Slut i Lager
219,00 kr
Inkl. moms

Svenska DjurApoteket Spirulina 

400 Tabletter

 

Svenska DjurApoteket Spirulina är en alg som fungerar bra som kompletteringsfoder främst för sitt rika innehåll av proteiner och aminosyror samt vitaminer, mineraler och antioxidanter. 

Svenska DjurApoteket Spirulina bidrar till djurets hälsa och välmående. Stärker immunförsvaret, främjar en friskare hud och glansigare päls. Spirulina hjälper till att upprätthålla god matsmältning och främjar munhälsan. Spirulina består av 60-70% proteiner, det innehåller även naturliga mängder med vitaminer, mineraler och ett tjugotal aminosyror, varav alla de nio livsnödvändiga aminosyrorna. Omega6-fettsyran GLA. Rilig på olika B-vitaminer. Vitamin C och E. Rik på antioxidanter som betakaroten, andra karotenoider som zeaxantin och krypoaxantin. Rik på järn, kalcium, magnesium, mangan, krom, kalium och zink. 

Spirulina kan användas som detox och hjälpa till att rena kroppen från gifter och tungmetaller. Spirulina är ett mycket bra och kraftfullt proteintillskott med sitt innehåll av essentiella aminosyror. 

Till alla djur för allmänhälsa både fysiskt och exteriört. Till djur som behöver mineral/proteintillskott. Kan ges till djur över 1 år.

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.