STATERA Dog Stomach-Reset

STATERA Dog Stomach-Reset

ST0371
I lager
99,00 kr
Inkl. moms

STATERA Dog Stomach-Reset, 20 tabletter. 

 

Statera Stomach-Reset är ett smakrikt tillskott i tablettform, utvecklat för att stödja bakteriefloran i hundens tarmsystem, samt bidrar till en förbättrad avföringskonsistens orsakad av en obalans i matsmältningen. Stomach-Reset kan ersätta en klassisk skonsam diet, för att återuppbygga balansen i hundens matsmältningssystem. 

  • Återställer bakteriefloran i tarmsystemet 
  • Idealisk för matsmältningsbesvär
  • Bidrar till en hälsosam avföring

Naturprodukten Psyllium Husk, innehåller tarmstimulerande aktiva ingredienser och bekämpar mjuk avföring hos hunden genom att absorbera vatten och därigenom förbättra konsistensen i tarminnehållet. 

Statera Stomach-Reset innehåll av probiotika Calsporin bidrar med livskraftiga sporer av bacillus subtillis. Dessa sporer stimulerar den välgörande endogena mikrobiotan och stödjer en välfungerande matsmältning samt näringsupptag i tarmsystemet. 

Innehållet av agrimos tillför ett högt innehåll av MOS och betaglukaner, som bidrar till en blockering av oönskade bakterier i matsmältningssystemet, samt ett stöd för hundens immunförsvar. När obalans i hundens matsmältning uppstår och leder till mjuk avföring kommer viktiga vitaminer och mineraler snabbt att ta slut. Stomach-Reset säkerställer hundens förmåga att ta upp vitaminer och mineraler, och möter därför det extra behov som kan uppstå av en obalanserad matsmältning. 

Statera Stomach-Reset rekommenderas efter användning av Statera Instant DiaStop, vid akuta matsmältningsproblem med efterföljande mjuk avföring hos hunden. 

5 objekt
No reviews

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.