Naf Magic 1,5 kg

Magic - 1,5Kg

769,00 kr
Inkl. moms
NAF, Magic, 1,5kg.
Sista produkten i lager

Magic är ett fodertillskott som hjälper till att lugna och stabilisera hästar som lätt blir stressade, nervösa och okoncentrerade under utsatta situationer. 

En kombination av sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap med ingredienser av högsta kvalité är så nära magi man kan komma. Magic innehåller bland annat magnesium som är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer regleringen av nervösa spänningar och muskelspänningar. Brist på magnesium kan visa sig genom oro, lättretlighet och dåligt självförtroende. 
Magnesium i kombination med en unik örtblandning ger hästen möjlighet att utföra allt som krävs av det med ett lugn och stärkt självförtroende. 

Användning:
Magic utfodras för att skapa en lugn och avslappnad häst med bibehållen koncentration vid prestation. I övrigt där det förekommer låg magnesiumhalt relaterat till undermålig diet, frekvnt resande eller vid näringsfattig jordmån.

Rekommenderad giva:

Startdos (7-10 dagar): 50-75g/dag
Underhållsdosering: 25-50g/dag 

1 dosmått = ca 25g

Sammansättning:
Magnesiumoxid, Indisk ginseng, Humle, Gräsmjöl, Kalciumkarbonat, Chiafrön, Lakritsrot, Bryggerijäst, Rapsolja, Frukto-oligosackarider, Bockhornsklöver.
NAF6415
2 objekt
2019-05-22