Galloping Goop De-greaser - 2kg

Galloping Goop De-greaser - 2kg

726-ÅF
Slut i Lager
409,00 kr
Inkl. moms

Galloping Goop, De-greaser, 2kg

 

REN - på RIKTIGT!

Det revolutionerande, supereffektiva och dryga rengöringsmedlet som gör rent på djupet. En helt ny metod att rengöra din hsät -på RIKTIGT! På den vita hästen ser du verkligen det helt otroliga resultatet men alla färger får samma fantastiska djuprengörande resultat som både känns och  syns. Gör tagel, hovskägg och hela pälsen enkelt rent när den appliceras i TORR päls. Med Aloe Vera (ej tävlingskarens vid utvärtes bruk) och E-vitamin som ger huden näring och skydd och gör att pälsen och hud lämnas glansig och mjuk. Biologiskt nedbrytbart och giftfritt.

Såhär funkar det: Hästen bildar fett och där fastnar smutsen. Degreasern är förenklat en olja som man lyckats mixa med tvål. Degreasern fungerar med principen att fett löser fett (därav måste den appliceras på helt TORRA partier) som sedan tvättas av med tvålen i produkten. ALL smuts som sitter utanpå försvinner helt och produkten innehåller alltså inte blekmedel. Cremen löddrar inte (därför lätt att ta för mycket), förebygger utanpåbyggnad av smuts d v s hästen håller sig ren på djupet mycket längre. Den är kostnadseffektiv och extremt tidsbesparande när du inte behöver slita med diverse olika huskurer eller schamponera i flera omgångar, vilket också torkar ut. Galloping Goop Degreaser är proffsens val för rengöring av hästar i alla raser och alla färger till vardags, show och tävling.

BRUKSANVISNING: Massera Degreaser in i TORR päls/tagel/hovskägg. Applicera inte på huvudet (EJ kontakt med ögon, mun och öron). Låt verka 15-20 minuter och tillsätt LITE varmt vatten och massera lätt. Skölj sedan noga med rikligt med varmt vatten (går även med kallt men bättre resultat med varmt) samtidigt som du masserar. Skölj tills vattnet är helt klart.
För extra finish tvätta därefter hästen med Equine Schampo/HI-HO Silverschampo. Avsluta med HI-HO Silver Balsam så får din häst en glänsande och mjuk päls.

Används ej på huvudet och akta ögon, öron och mule. Endast för utvärtes bruk.

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.