Maxi Joint Care 12kg

Royal Canin Maxi Joint Care - 12kg

749,00 kr
Inkl. moms
Royal Canin, Maxi Joint Care, 12kg.
Sista produkten i lager

Royal Canin Maxi Joint Care är ett fullfoder för vuxna och äldre hundar av de större raserna (vuxenvikt 26 - 44kg) med känsliga leder. 

Stora tunga hundar har oftast en hög påfrestning på sina leder, tillsammans med ett aktivt liv kan hunden få stela och känsliga leder som behöver extra vård och omsorg.
Maxi Joint Care är framställt av en exklusiv blandning av polyfenoler och hydrolyserat kollagen för att främja ledbrosket och en hälsosam ledfunktion. Med ett kontrollerat innehåll av energi och viktiga näringsämnen ger man Maxi Joint Care med fördel dagligen för att hjälpa hunden hålla sin idealvikt och minska belastningen på dess leder. 
  • Stora hundars aktivitetet och deras storlek i sig, belastar lederna vilket kan resultera i att lederna blir stela och känsliga. Med tiden kan det leda till en begränsad rörlighet och lägre aktivitet. En exklusiv och innovativ kombination av näringsämnen i MAXI JOINT CARE, underlättar rörelse och stödjer ledernas funktion. Synliga resultat redan efter en månad!
  • Innehåller en exklusiv cocktail med polyfenoler från grönt te och hydrolyserat kollagen för att stödja ledbrosket och en hälsosam ledfunktion.
  • Anpassat energiinnehåll för att bidra till en ideal kroppsvikt och minska belastningen på lederna.
Sammansättning:
Majs, Torkat fågelprotein, Vete, Animaliskt fett, Vegetabilisk fiber, Vegetabiliiskt proteinisolat, Majsmjöl, Ris, Hydrolyserat animaliskt fett, Majsgluten, Betmassa, Fiskolja, Jäst, Mineraler, Sojaolja, Hydrolyserat kollagen, Tegetesextrakt (källa till lutein), Hydrolysat från brosk (källa till kondroitin).
1062120
1 Produkt
2019-04-24