Royal Canin Sensory Mixed Box Gravy - 12x85g

Royal Canin Sensory Mixed Box Gravy - 12x85g

15440011
I lager
229,00 kr
Inkl. moms

Royal Canin Sensory Mixed Box Gravy, 12x85g.

 

Royal Canin har skapat en serie med smakliga våtfoder som fokuserar på att tilltala kattens sinnen! I serien ingår Sensory Taste för kattens smaksinne, Sensory Smell som tilltalar luktsinnet och Sensory Feel där man valt att fokusera på känseln.

Vilken tror du att din katt föredrar? Kan du inte bestämma dig, eller om du har en katt som gillar omväxling och kanske snabbt tröttnar på en och samma smak, så tycker vi att du ska testa detta multipacket!

Royal Canin Sensory Multipack innehåller 12 portionspåsar, 4 av varje sort!

  • 4 x Royal Canin Sensory Taste
  • 4 x Royal Canin Sensory Smell
  • 4 x Royal Canin Sensory FeelFodren brukar passa utmärkt för kräsna katter som brukar tacka nej till annat våtfoder. Servera Sensory-fodret som ett komplement till kattens ordinarie foder - kanske som topping på torrfodret?

Sammansättning: 
Sensory Taste bitar i sås 12x85g: SAMMANSÄTTNING: kött och animaliska biprodukter, vegetabiliskt proteinextrakt, spannmål, mineraler, vegetabiliska biprodukter, jäst, oljor och fetter.

Sensory Feel godbitar i sås 12x85g: SAMMANSÄTTNING: kött och animaliska biprodukter, spannmål, fisk och fiskprodukter, vegetabiliskt proteinextrakt, mineraler, vegetabiliska biprodukter, oljor och fetter, socker.

Sensory Aroma bitar i sås 12x85g: SAMMANSÄTTNING: kött och animaliska biprodukter, fisk och fiskprodukter, spannmål, vegetabiliskt proteinextrakt, mineraler, vegetabiliska biprodukter, jäst.

4 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.