• −20%
Back On Track Nättäcke
Back On Track Nättäcke
Back On Track Nättäcke
Back On Track Nättäcke
Back On Track Nättäcke
Back On Track Nättäcke

Back On Track Nättäcke

318082119_13
I lager
1 511,20 kr 1 889,00 kr -20%
Inkl. moms

Back On Track Nättäcke

Färg
Storlek

 

Back On Track Nättäcke är ett multifunktionellt nättäcke med WellTex-Teknologi. 

Det ultimata nättäcket med många smarta funktioner som gör att det kan användas året om. Under sommaren hjälper det luftiga materialet till att hålla hästen sval, samt att skydda mot irriterande flugor och insekter. Under de kallare årstiderna passar täcket perfekt som ett extra lager under andra täcken, WellTex-teknologin hjälper till att öka blodcirkulationen och håller på så vis hästen varm. Nättäcket är även optimalt att använda som transporttäcke och svettäcke efter träning. WellTex-teknologin håller musklerna följsamma och hjälper till med återhämtningen. 

Insidan av täcket är utrustat med WellTex-teknologin för att stimulera blodcirkulationen och hjälpa hästen att bibehålla optimal kroppstemperatur. Ökad blodgenomströmning kan ge mer flexibla och rörliga muskler och leder, vilket gör täcket till ett utmärkt val inför och efter träning eller tävling för optimal uppvärmning och återhämtning. 

Nättäcket har en formsydd rygglinje och specialsydda bogveck för bästa möjliga passform. Rymlig i bogen och ställbar i bogen och passar på så vis de flesta hästar. Teddyfoder i manken för att minimera risken för skav. Knäpps med dubbla bogspännen och kryssgjordar under magen. D-ringar för svansrem eller bensnören, samt ringar för att fästa kompatibel halsdel. 

1 objekt
7340041102749
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.