PAVO SeniorFibre
PAVO SeniorFibre
PAVO SeniorFibre
PAVO SeniorFibre

PAVO SeniorFibre

86164
420,00 kr
Inkl. moms

PAVO SeniorFibre, 12kg

 

PAVO SeniorFibre 

Fibrer är det viktigaste näringsämnet för en häst, utan fibrer kan hästar inte överleva. Därför är det extremt viktigt att förse hästen med fibrer, även när den har svårt att konsumera de vanliga fiberkällorna som hö eller hösilage. Pavo SeniorFibre gör det möjligt för dessa hästar, som inte kan äta tillräcklig mängd grovfoder, att ändå få i sig det viktigaste näringsämnet och hålla sig i god kondition. 

Hästar med nedsatt tandfunktion har svårt att tugga långa fibrer. Alla fibrer i Pavo SeniorFibre har en maxlängd på 3cm och räknas därför som korta fibrer. Dessutom är fibrernas stjälkar mjuka och för att undvika skador i matsmältningskanalen. Till skillnad från många andra grovfoderersättare innehåller Pavo SeniorFibre inte lusern. 

Äldre och försvagade hästar tappar ofta i muskelmassa. Eftersom Pavo SeniorFibre inte bara innehåller mycket protein, utan även innehåller en specialdesignad aminosyrapellets, stödjer den optimalt bevarande av muskelmassa och muskelfunktion. Aminosyrapelletsen innehåller flera aminosyror som är viktiga för en sund muskelmetabolism och därför kan bromsa ned processen av muskelnedbrytning. 

För alla hästar!

Pavo SeniorFibre innehåller varken spannmål eller melass. Dessutom är socker- och stärkelsenivån mycket låg. Därför passar Pavo SeniorFibre också för hästar som lider av metabola problem, så som PPID, PSSM eller fång. Eller till hästar som mår bra av en spannmålsfri diet. 

7 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.