PAVO 18Plus
PAVO 18Plus
PAVO 18Plus
PAVO 18Plus

PAVO 18Plus

91469
I lager
479,00 kr
Inkl. moms

PAVO 18Plus, 15kg.

 

PAVO 18Plus ger dig möjligheten att ta hand om din hästs åldrande på bästa sätt genom att tillföra allt vad kroppen behöver utan att belasta matsmältningssystemet.

PAVO 18Plus är en dammfri müsli som hjälper din seniorhäst att behålla livskraften. En kombination av PAVO 18Plus och PAVO SpeediBeet utgör en perfekt fodermix för din hästs dagliga behov vid tandproblem.

Du kan inte förebygga att din häst åldras men du kan påverka på vilket sätt din häst kommer att åldras.

Hästens kropp börjar förändras efter ungefär 18 års ålder. Matsmältningssystems effektivitet minskar och näringsämnen smälts och absorberas inte lika lätt. Till en början är det sällan som effekten av högre ålder märks och många hästar kan fortsätta att prestera effektivt under tiden de åldras men din hästs behov kommer förändras. Till exempel kommer kroppen behöva mer protein för att hålla muskulaturen i god form och den kommer få försämrad förmåga att bryta ner socker. När du ser de första tecknen på att din häst blivit gammal har föråldringsprocessen redan varit igång en längre tid. Det är därför det är viktigt att börja ge rätt foder till hästen så snart som möjligt.

Innehåll: Lucern, vetegryn, speltveteskal, speltvete, sojamjöl, rörmelass, solrosfrömjöl, korn, sojaolja, äppelpressmassa, linfrö, vete, poppat korn, poppad majs, ärtflingor, natriumklorid, kalciumkarbonat, magnesiumoxid, vetekli, cikoriapressmassa, linfröolja

Läs mer om Pavo 18Plus här!

5 objekt
No reviews

Du kanske också gillar

Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.