Pavo SpeediBeet
Pavo SpeediBeet
Pavo SpeediBeet
Pavo SpeediBeet

Pavo SpeediBeet

91619
I lager
499,00 kr
Inkl. moms

Pavo SpeediBeet, 15kg.

 

Pavo SpeediBeet är ett grovfoder av hög kvalitet som bidrar till en hälsosam matsmältning. 

SpeediBeet är tillverkat av sockerbetsmassa och innehåller ingen tillsatt melass vilket innebär en låg sockerhalt. Flingorna genomgår en patenterad tillagningsprocess vilket ger en produkt som sväller snabbt i såväl varmt som kallt vatten. Praktiskt, enkelt och hälsosamt för alla hästar. 

Pavo SpeediBeet innehåller ingen stärkelse och endast 5% socker. Detta betyder att det är ett idealiskt foder för hästar som har lätt för att få fång eller magsår. 
SpeediBeet innehåller en stor mängd pektin. som är en lättlöslig fiber som till och med är lättare att ta upp av kroppen än fibrerna i det vanliga grovfodret. Detta är orsaken till vaför denna betmassa är en fantastisk källa av långsamt frigörande energi, perfekt anpassad för alla sorts hästar. Pektin har en prebiotisk effekt som innebär att fibrerna stödjer tillväxten av goda bakterier i tarmen, vilket är av största vikt för en välfungerande tarmfunktion. De goda bakterierna hjälper till att höja ph-värdet i en sur mag-tarmmiljö. Ett högre ph-värde är mycket positivt för att motverka att magsår bildas och för att läka ut magsår. 

SpeediBeet kategoriseras som grovfoder och innehåller inga tillsatta mineraler eller vitaminer. Om du bara fodrar med Pavo SpeediBeet tillsammans med ditt övriga grovfoder, så rekommenderas ett tillskott av exempelvis Pavo Vital mineral för att förse din häst med vitaminer och mineraler. 

Viktigt! Pavo SpeediBeet skall endast utfodras uppblött i svälld form. Försäkra dig alltid om att fodret förvaras väl återförslutet så inget djur riskerar att komma åt det.

14 objekt
No reviews

Du kanske också gillar

Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.