PAVO GutHealt

PAVO GutHealt

86079
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
1 345,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara - Kontakta oss för leveransdatum

PAVO GutHealt, 8Kg.

Beställningsvara!

 

Hästar har av naturen en väldigt känslig mag- och tarmkanal. Detta betyder att förändringar, såsom foderbyten, till exempel när hästen sätts på gräs efter ett tag utan, kan leda till matsmältningsproblem. Stress, flytt till nytt stall eller en operation kan också orsaka sådana problem. Matsmältningsproblem hänger ihop med obalans i tarmbakterierna vilket leder till att din häst inte kan smälta sitt foder optimalt. Detta kan leda till irritation i slemhinnorna, rinnande avföring, diarré, magproblem och kolik.

Pavo GutHealth sörjer för en stabil mag- och tarmfunktion

Pavo GutHealth har utvecklats för att på ett optimalt sätt stötta din hästs matsmältning genom att återställa balansen i bakteriefloran. De 100% naturliga ingredienserna säkerställer att alla hälsosamma bakterier i tunn- och tjocktarmen är maximalt supporterade och att de dåliga bakterierna inte längre kan orsaka någon skada.

Pavo GutHealth innehåller, bland annat, äpplepress och betmassa, vilka har vattenbindande egenskaper och skyddar tarmväggarna. Både äpplepress och betmassa innehåller pektin vilket förser tarmväggen med att skyddande gellager. Korngräs är fullt med nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter vilket har en positiv effekt på tarmens immunitet. Nässla är känd för sin blodrenande effekt och forskning har visat att nässla också förebygger infektioner.

Egenskaper

  • Stöttar en stabil mag- och tarmfunktion
  • Främjar en hälsosam matsmältning
  • 100 % naturliga ingredienser
  • Med kraftfulla CellProtect antioxidanter

Användning

  • För hästar med mag- och tarmproblem
  • För hästar med en känslig mage och matsmältning
  • Vid byte eller plötsligt byte av foder
  • Vid stress eller operation
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.