PA NaturMineral, 10kg

NaturMineral - 10kg

50716010
I lager
990,00 kr
Inkl. moms
Agrobs, Naturmineral, 10kg.

 
AGROBS NATURMINERAL har ett mycket högt innehåll av livsviktiga mineraler, vitaminer och spårämnen. Även vid en låg daglig tilldelning är det ett viktigt bidrag till den dagliga fodringen och kan jämna ut underskott som kan uppstå under bete eller vid användning av ”magert” hö eller spannmål. 

Viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen som vitamin E och selen till musklerna, öljäst för en hälsosam tarmflora, B-vitamin, zink och biotin till hud, päls och hovar finns vanligtvis inte i tillräckliga mängder i en spannmålshaltig fodring. Med AGROBS NATURMINERAL kan sådant underskott effektivt jämnas ut liksom ett felaktigt Ca:P – förhållande i en spannmålshaltig fodring rättas upp på med hjälp av naturliga kalciumkällor i form av havsalgkalk. 

Med basen av Pre Alpin® torkade grönfibrer och helt utan tillsättning av melass täcker 
AGROBS NATURMINERAL behovet för en artanpassad fodring. Värdefulla oljor som svartkummin-, solroskärn- och linfröolja tillför värdefulla fettsyror och understödjer hästens hälsa. 

AGROBS NATURMINERAL kan användas till alla hästraser. Det låga innehållet av socker och stärkelse och det medvetna frånvalet av spannmål i denna blandning gör den lämplig också till känsliga hästar som t.ex. har benägenhet till allergi eller lider av ämnesomsättningsproblem.

- Spannmålsfri
- Basen består av våra välkända Pre Alpin® grönfibrer
- Innehåller alla livsviktiga mineraler, vitaminer och spårämnen
- Avbalanserat Ca:P – förhållande
- Utan melass
- Reducerat innehåll av stärkelse och socker
- Låg daglig mängd

Sammansättning:
Pre Alpin® torkade grönfibrer, Mineraliskt dicalciumfosfat, Havsalgkalk, Äppelmäsk, Linfrö, Majsgroddar, Salt, Magnesiumfumarat, Magnesiumoxid, Linfröolja, Solrosolja, Svartkummin, Ärtor, Havsalgmjöl, Bryggerijäst i form av YeaSacc®1026, Äppelsirap.
2 objekt
2019-04-12
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.