SemperCube, 3kg
SemperCube, 3kg
SemperCube, 3kg
SemperCube, 3kg

SemperCube - 3kg

50302003
I lager
240,00 kr
Inkl. moms
St Hippolyt, SemperCube

 
SemperCube är en mycket hanteringsvänlig mineraltärning, som är speciellt lämplig som mineraltillskott till hästar på bete, där det inte ges något kompletteringsfoder eller till hästar som står på en ren grovfoderdiet.

- Enkel dosering till hästar på bete
- Praktiskt tärningsformat
- Högt innehåll av spårämnen
- Målinriktad näringstilldelning

SemperCube kan lätt läggas i fickan, så det är enkelt att ge hästen på bete eller individuellt i flocken. SemperCube ger en behovsinriktad vitamin- och mineraldosering tack vare de förstklassiga råvaror som spannmålsgroddar, oljefrön, morötter, torkad frukt och grönsaker. Genom dessa ingredienser får hästen i sig naturliga vitaminer och spårämnen i ursprunglig bindningsform, varmed upptagligheten och utnyttjandet optimeras. Jämfört med mineralslicksten har SemperCube fördelen att näringsämnena kan tillföras i precis rätt mängder.

SemperCube är också lämpligt till hästar som pga. en låg fodermängd behöver ytterligare mineraler.

Sammasättning:
Kornflingor, Kalciumkarbonat, Havsalgmjöl, Äppelsirap, Majsgroddar, Salt, Snittat alphö, Äppelmäsk, Finmalda linfrön, Finmalda solroskärnor, Finmalda fänkålsfrön, Kallpressad linfröolja, Kallpressad solrosolja, Persilja, Magnersiumacetat, Vindruvkärnextrakt, Koriander, Gurkmeja, Hagtorn, Ärtprotein, Morötter, Öljäst, Vitlök, Bananmjöl. 
2 objekt
2019-04-05
No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.