Vimital Harmoni

Vimital Harmoni - 900g

299,00 kr
Inkl. moms
Trikem, Vimital Harmoni, 900 gram.
Sista produkten i lager

Vimital Harmoni är ett fodertillskott som hjälper till att förbättra hästens matsmältning och allmäntillstånd. 

Vimital Harmoni innehåller ett nutritionstillskott med jäst av arten Saccharomyces Cerevisiae som är bahandlat för att komma åt funktionella ämnen, näring och viktiga spårämnen. Jästen främjar utvecklingen av nyttiga mikroorganismer och balanserar pH-värdet i magtarmsystemet hos hästen. 
Effekten av detta blir ett bättre nedbrutet foder vilket i sin tur leder till ett förbättrat näringsupptag av grov- och kraftfoder. Ett väl utnyttjat foderupptag är grunden för en sund och harmonisk häst.

Vimital Harmoni är komplett av vitamin och mineraler som i kombination med jästkulturen förbättrar både tarmfloran och boostar hästens allmäntillstånd. 

Användning:
Vimital Harmoni kan ges till hästar i träning och tävling som ofta utsätts för miljöombyten och stressande upplevelser som påverkar tarmfunktionen. En störd tarmfunktion leder till ett försämrat näringsupptag vilket i sin tur kan leda till att hästen presterar sämre. 

Vimital Harmoni kan även användas vid stress, foderbyte och kyla. 

Rekommenderad giva:
Häst (550kg): 20g/dag 
Föl/Åringar: 10g/dag
Övriga i propotition till kroppsvikt.

1 dosmått = ca 20g.  

Sammansättning:
Jästkultur. 
Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin B12, Nikotinsyra, Pantothensyra, Koppar (kopparsulfat), Magnesium, Mangan, Selen, Kobolt, Zink (Zinksulfat), Jod (kalciumjodat), Järn, Natrium, Svavel, Fosfor, Biotin. 

781311
1 Produkt
2019-05-24