Radital Liniment Gel 600 ml

Radital Liniment Gel - 600ml

86023
I lager
219,00 kr
Inkl. moms
Radital, Liniment Gel, 600ml.

 
Radital Liniment Gel är ett av Sveriges mest sålda liniment, använt på både djur och människa i över 50 år. 

Linimentet är ett effektivt och dubbelverkande liniment som loklat ökar blodgenomströmningen, minskar återhämtningstiden och ger lindring vid tillfällig smärta i muskler och leder. På häst har Radital Liniment Gel även god effekt på gallor. 
Liniment i gelform används med fördel på djur då den lättare tränger igenom pälsen och är lättare att arbeta med, men fungerar givetvis lika bra på människan. 

Liniment har använts i 1000-tals år för att förebygga och lindra besvär i leder, senor och muskler. Radital anses som marknadens mest effektiva liniment som verkar initialt kylande för att sedan övergå till en långvarig värmande effekt. 

Användning:
Före träning är behandling av liniment ett utmärkt sätt att förbereda och värma musklerna innan den fysiska uppvärmningen. Mjuka och smidaiga muskler är den bästa försäkringen mot skador och förslitningar. 
Efter träning masseras musklerna in med linimentet för en långvarig värmande behandling av trötta muskler, för en snabbare återhämtning.

Stryk på och massera in linimentet tills det helt absorberat in i huden. Doseringen av linimentet är individuellt beroende på täckyta och behov. Börja med en liten mängd och utöka efter behov för att uppnå bästa effekt.  

Sammansättning:
Menthol, Eucalyptol, Kamfer, Eranol, Karbomer, Vatten, Färg E102.


OBS! Var försiktig med bandagering på djur efter användning av liniment. Felaktig användning kan ge blistringseffekt. 
1 Produkt
2019-05-20
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.