FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand
FourFriends Kattsand

FourFriends Kattsand

9225
Produkten finns med andra alternativ
239,00 kr
Inkl. moms

FourFriends Kattsand

Storlek
Sort

 

FourFriends Unscented kattsand bildar hårda och kompakta klumpar som underlättar rengöringen av kattlådan. Katter har känsliga trampdynor, att sanden känns behaglig att gå på är viktigt för katten. FourFriends kattsand tar effektivt bort dålig lukt och skapar minimalt med damm.  Denna sand är parfymfri och perfekt för den doftkänslig. 

FourFriends Ocean Breeze kattsand bildar hårda och kompakta klumpar som underlättar rengöringen av kattlådan.  Katter har känsliga trampdynor, att sanden känns behaglig att gå på är viktigt för katten. FourFriends kattsand tar effektivt bort dålig lukt och skapar minimalt med damm.  Fräsch doft av havsbris som aktiveras när sanden blir fuktig.

FourFriends Lavender kattsand bildar hårda och kompakta klumpar som underlättar rengöringen av kattlådan. Katter har känsliga trampdynor, att sanden känns behaglig att gå på är viktigt för katten.FourFriends kattsand tar effektivt bort dålig lukt och skapar minimalt med damm.  Doftar fräsch av lavendel som aktiveras när sanden blir fuktig. 

FourFriends Baby Powder kattsand bildar hårda och kompakta klumpar som underlättar rengöringen av kattlådan.  Katter har känsliga trampdynor, att sanden känns behaglig att gå på är viktigt för katten. FourFriends kattsand tar effektivt bort dålig lukt och skapar minimalt med damm. Doftar fräsch babypuder som aktiveras när sanden blir fuktig.

Tips! Var generös när du fyller lådan med sand! Minst 8-10 cm sand ska det vara så att katten kan gräva ordentligt och så att urinen inte kommer i kontakt med själva lådans botten då det kommer att börja lukta illa.

0 objekt
7350028739721
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.