PAVO ReHydrate

PAVO ReHydrate

91858
Beställningsvara
699,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara - Kontakta oss för leveransdatum

PAVO ReHydrate, 1Liter. 

Beställningsvara! 

 

Hästar som har tränats hårt och/eller svettas mycket förlorar inte bara vätska, de förlorar också kroppsmineraler – elektrolyter – såsom natrium, klorid och kalium. När dessa ämnen inte fylls på i rätt tid så kan hästen bli uttorkad och drabbas av en negativ elektrolytbalans vilket leder till brist på energi och arbetslust, hästen blir hängig. Pavo ReHydrate är den perfekta sportdrycken för hästar, den säkerställer intaget av elektrolyter, vätska och energi vilket gör att din häst kommer att återhämta sig snabbare efter ansträngning.

Sportdryck med elektrolyter och glukos
Kombinationen av att Pavo ReHydrate är i flytande form men också innehåller en kombination av både elektrolyter och glukos gör att denna produkt är den bästa sportdrycken för att hjälpa din häst att återhämta sig efter hård träning eller mycket svettning. Den snabba påfyllningen av elektrolyter säkerställer att vätska- och elektrolytbalansen återställs. Denna balans är nödvändig för att de normala kroppsfunktionerna ska fungera korrekt, såsom reglering av kroppstemperatur och cirkulation.

Glukosen i Pavo ReHydrate ger en energiboost och säkerställer en god upptagning av elektrolyterna.
En balanserad glukosnivå stimulerar dessutom upptaget av vätska och elektrolyter och din häst kommer därför att kunna omvandla energin snabbare. Att ge din häst Pavo ReHydrate kommer att stimulera den naturliga törstmekanismen vilket gör att de nödvändiga kroppsvätskorna kommer att fyllas på igen.

Olika sätt att ge Pavo ReHydrate till din häst

  • Du kan ge din häst Pavo ReHydrate på flera olika sätt, beroende på vad din häst tycker om och hur snabbt du önskar få effekt av produkten. Du kan lösa upp produkten i dricksvatten eller lägga den i hästens foder. Du kan också spruta lösningen i din hästs mun.
  • Lösa upp den i dricksvattnet (blanda)
  • Blanda i fodret
  • Spruta direkt in i hästens mun
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.