Biofarmab Bio Rosa C.L Nyponpulver

Biofarmab Bio Rosa C.L Nyponpulver

87962
I lager
589,00 kr
Inkl. moms

Biofarmab Bio Rosa C.L Nyponpulver 

Storlek

 

Biofarmab Bio Rosa C.L är ett tillskott av nyponpulver. 

Friska och sunda hästar är en förutsättning för såväl goda prestationer som härliga utflykter i naturen. Bio Rosa CL innehåller rikligt med naturlig C-vitamin, antioxidanter, aminosyror, mineraler, spårämnen och organiska syror, varav skalet på de färgade frukterna har den högsta koncentrationen, vilka alla hjälper hästen att hålla sig frisk.

De olika komponenterna har var för sig goda egenskaper och samverkar för en generellt bättre hälsostatus. Nyponpulver används flitigt för humant bruk och dess effekt är dokumenterad i flera vetenskapliga skrifter, studier har gjorts på såväl djur som människor.

Alla typer av nypon (Rosa Canina) är rika på galaktolipider som anses ha många goda egenskaper. Galaktolipider hjälper även till att producera kollagen och brosk som skyddar lederna. Studier visar att galaktolipider i nypon kan skydda våra broskceller.

Eclipse Biofarmab köper endast råvara från bergstrakterna i Chile, som odlas helt utan gödsel, tillsatser och besprutning. Skalen värmetorkas sedan maskinellt under sanitets- och temperaturkontrollerade former för att behålla så mycket aktivt innehåll som möjligt.

Rekommenderad giva: 
Normal giva: 5g/100kg kroppsvikt/dag. 

Vid hård ansträngning: 10g/100kg kroppsvikt/dag. 

2 objekt
7330824008085
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.