PAVO S.O.S Kit

PAVO S.O.S Kit

8159
I lager
2 295,00 kr
Inkl. moms

PAVO S.O.S Kit

Beställningsvara - Leverans inom 7-14 arbetsdagar!

 

Den första mjölken från stoet kallas råmjölk. Denna mjölk innehåller en stor mängd av antikroppar som ger fölet skydd mot infektion under det första månaderna av fölets liv. I de fall när stoet dör i samband med fölning rekommenderar vi att först och främst försöka ta vara på så mycket råmjölken från stoets juver som möjligt och ge råmjölken till fölet med hjälp av nappflaskan som föjer med S.O.S.-kitet. När det inte möjligt så rekommenderar vi att använda Pavo S.O.S.-kit.

  1. Vad innehåller ett Pavo SOS-kit? Pavo SOS-kit innehåller 2 påsar med Pavo Colostrum (Antikroppar) vars komponenter är immunoglobulines (IgG 20%, IgA 3% och IgM 2,5%), från komjölk, som bevisat fungerande väl och är effektivt för föl. Vidare innehåller kittet en 2kg påse med fölmjök samt en nappflaska och en bruksanvisning med instruktioner om hur du ska ta hand om ditt nyfödda föl timmarna och dagarna efter fölningen.
     
  2. Hur produceras Pavo Colostrum (Antikroppar)? Colostrum är tillverkat från komjölk som frystorkats och fölmjölken är ett recept som speglar stoets mjölk. Den bästa fölmjölk som går att få tag på i Europa! Pavo har många års erfarenhet av produkten och den fungerar mycket bra. Självklart är mjölk direkt från ett sto det bästa, det näst bästa är plasma men finns inget av det tillhands så är Pavo Colostrum det bästa du kan erbjuda fölet under dess första timmar.
     
  3. Hur är den testad? 1999 gjorde Pavo en stor studie på produkten Colostrum (antikroppar) tillsammans med veterinärmedisinska Universitetet i Hannover. Fölmjölken från Pavo är allt jämt sedan dess en framgång. 
     
  4. Hållbarhet? Pavo garanterar 2 år (24 månader).
1 Produkt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.