PAVO Ease&Excel

PAVO Ease&Excel

91735
I lager
589,00 kr
Inkl. moms

Pavo, Ease&Excel, 15Kg. 

 

Pavo Ease&Excel är ett strukturrikt sportfoder i müsliform. Ease&Excel är speciellt framtaget för en god syra-bas-balans i magen och lämpar sig därav till högpresterande sporthästar. 

Ease&Excel är en müsli med höga energivärden från lättsmälta fibrer och vegetabiliska oljor, samtidigt som den har en låg halt av socker och stärkelse vilket gynnar hästar med benägenhet för exempelvis magsår. 

Ease&Excel innehåller den unika Protexin In Feed-formeln som är en blandning av naturliga magsyraneutealiserande ämnen, gummi arabicum, betaglukaner samt pro- och prebiotika för att ge ett optimalt stöd för en hälsosam mag- och tarmfunktion. 

Betagulkanerna bidrar till en gelliknande struktur som hjälper till att fördröja passagen genom mag-tarmkanalen för att alla viktiga ämnen ska kunna tas upp ordentligt. Betagulkanerna bidrar även med en skyddande beläggning för magväggen och hjälper till att understödja hästens immunsystem. 

Gummi Arabicum är ett prebiotiskt fiber som hjälper till att lindra effekten av en inflammation och skyddar magväggens hälsa. Prebiotika stimulerar bakterietillväxten i tarmkanalen och ger på så vis en bra tarmflora. Probiotika är goda bakterier som också är nödvändig för en optimal och hälsosam tarmflora. Vikten av en hälsosam tarmflora är stor för en fungerande matsmältning, defekationen och immunsystemet. 

Sammansättning:

Sojaskal, Havreskal, Lucern, Sojaolja, Spannmål, Betmassa, Vete, Sojaböna, Rörsockermelass, Linfrö, Vetekli, Dicalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Natriumklorid, Magnesiumkarbonat, Frukto-oligosackarider, Acaciagummi, ß-glukaner.

2 objekt
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.