• Ny produkt
Roeckl Wynne
Roeckl Wynne
Roeckl Wynne

Roeckl Wynne

387100427_1
Produkten finns med andra alternativ
769,00 kr
Inkl. moms

Roeckl Wynne

Storlek
Färg

 

Roeckl Wynne är den perfekta vinterridhandsken. 

Den överlägset varmaste ridhandsken i Roeckls sortiment. Tack vare sin avancerade design och de högteknologiska materialen kan du lita på att Wynne håller händerna varma även under iskalla dagar i stallet och under långa ridturer.

Handsken är inte bara praktisk utan också mycket snyggt designad och med ett utmärkt grepp. Greppet är inte bara de enda fördelarna som Wynne har, den här handsken är också extremt lätt. 

Fluffigt, mjukt innerfoder och mycket elastiskt för att säkerställa en fantastisk flexibilitet som följer fingrarnas rörelse. Innovativa PrimaLoft Gold Insulation med Cross Core teknik ger ett tillförlitligt skydd mot kyla. Aerogel i fodret säkerställer en extremt hög värmebehållning utan att vara stor och klumpig. Det mjuka fodret är ultralätt och ger maximal värme för händerna.

Bitande kalla vindar har inte en chans tack vare det absolut vindtäta ROECK-PROOF materialet med hög andas-funktion på handryggen. Elastiskt material i handflatan med hög andas-funktion, pålitligt grepp som möjliggör en exakt hantering av tyglarna så du kan ha lätt kontakt med hästens mun. 

Den elastiska knäppningen tillsammans med den silkeslent mjuka mudden håller kvar värmen inne i handsken. Roeckls exklusiva COMFORT CUT gör handsken ännu bekvämare och me en optimerad placering av sömmarna på pekfingret blir den extra slittålig. 

Wynne kan enkelt tvättas i maskin vid 30 grader. 

0 objekt
50000805
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.