Roeckl Malaga

Roeckl Malaga

2103131043728_3
I lager
549,00 kr
Inkl. moms

Roeckl Malaga

Färg
Storlek

 

Malaga ridhandske från Roeckl

En klassisk look kombinerad med sportiga, funktionella och moderna funktioner: Stilmedvetna ryttare kommer att älska den lätta och särskilt eleganta MALAGA. Handryggen är i exklusivt SUPREMA-syntetmaterial från ROECKL som är smidigt och andas väldigt bra.

Den är bekväm att bära, ser ut och känns som äkta läder. Perforeringar på fingrarna optimerar dessutom andningsförmågan. Handflatan är tillverkad av ROECK-AIR vilket gör handsken smidig och ger den en hög andningsförmåga. Känns som en andra hud och ger en mycket fin känsla till tygeln. Exklusiv comfort-cut ger handsken en smal silhuett och garanterar hög komfort.

Förutom den fina sömnaden, det utsökta materialet och den sofistikerade designen har MALAGA en smal enkel förslutning på handleden med en förfinad ROECKL-handlogotyp.

Handflatan är helt TOUCHSCREEN COMPATIBLE så att du enkelt kan använda din smartphone och andra enheter utan att behöva ta av dina handskar. Ridhandskar bör tvättas regelbundet för att upprätthålla funktionalitet och livslängd

MALAGA tvättas enkelt maskin vid 30 ° C.

1 objekt
4044791695157
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.