NaturMüsli m/ört, SOLO 20kg
NaturMüsli m/ört, SOLO 20kg
NaturMüsli m/ört, SOLO 20kg
NaturMüsli m/ört, SOLO 20kg

NaturMüsli SOLO

50104020
I lager
395,00 kr
Inkl. moms
St. Hippolyt, NaturMüsli SOLO, 20kg.

 
St. Hippolyt NaturMüsli SOLO är ett fiberrikt, lättanvänt och välfungerande foder. Med utgångspunkt i hästens matsmältningsmässiga krav täcker müslin alla hästens behov. NaturMüsli SOLO passar alla former av hästar i motion, allt från fritidsridning till högpresterande. 

- Fiberbaserad för optimal matsmältning
- Låg socker- och stärkelsenivå
- Ger en jämn energitillförsel
- Naturlig, smaklig
- Biologiskt aktiva ämnen
- Organiskt bundna mineraler och spårämnen

NaturMüsli SOLO är ett kompletteringsfoder rikt på både energi och fibrer av högsta kvalitet. Med ett högt fiberinnehåll och ett lågt stärkelseinnehåll gör att SOLO har ett lågt glykemiskt index. Detta påverkar matsmältningen postitivt och energin är så kallad slow release vilket gör att den frigörs långsamt i kroppen, blodsockret hålls på så vis stabilt och musklerna får en långvarig och jämn energifördelning. Dessutom har SOLO ett relativt högt innehåll av protein av den högsta kvaliten för att underhålla och understödja uppbyggnaden av välfungerade muskler. 

Sammansättning:
Snittad lucern, Betfibrer, Majsgroddar, Äppelmäsk, Palatin sojabönor, Isomaltos, Oljefrö, Vetekli, Snittat gräs, Riskli, Kallpressad linfröolja, Kallpressad solrosolja, Salt, Dikalciumfosfat, Fänkål, Pepparmynta, Timjan, Koriander, Mejram, Magnesiumfumarat, Kalciumkarbonat, Öljäst, Havsalgsmjöl, Ättika, Vanilj, Vindruvkärnextrakt.


20 objekt
2019-03-29
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.