HestaMix Müsli, 20kg
HestaMix Müsli, 20kg
HestaMix Müsli, 20kg
HestaMix Müsli, 20kg

HestaMix Müsli

380,00 kr
Inkl. moms
St. Hippolyt, HestaMix Müsli, 20kg.
Slut i Lager

St. Hippolyt HestaMix Müsli är likväl som de andra produkterna i 'HestaMix-serien' lämpade till barockhästar, ursprungsraser, lättfödda hästar och hästar med speciella krav på mineral- och vitalämnesförsörjningen. 

- Spårämnen med hög biotillgänglighet
- Snabba resultat
- Med örter, oljor och oljehaltiga frön
- Kan kombineras med andra kompletteringsfoder

Många hästar har ett väldigt litet behov av kompletteringsfoder för att energibehovet ska täckas. Men en för låg giva kraftfoder kan innebära att livsviktiga närings- och uppbyggnadsämnen inte blir tillförda i rätt mängd. Följderna av detta kan visas genom bristsymptom som nervositet, oro, slitage och upptagningsstörningar, ökad mottaglighet för infektioner, hudproblem, allergier, avmagring, ämnesomsättningsproblem och hormonstörningar.

HestaMix Müsli finns till för att tillgodose hästens behov på en låg kraftfodergiva. Müslin är avsedd för hästar i arbete där det finns ett ökat behov av energi till prestation och styrka till muskelaturen. 

Sammansättning:
Mältat korn och majsflingor, Snittad lucern, Äppelmäsk, Äppelsirap, Paltinos, Vetekli, Havreskalskli, Linfrö, Solroskärnor, Fänkålsfrön, Nigellafrön, Kallpressad linfröolja, Kallpressad solrosolja, Kallpressad majsgroddsolja, Koriander, Salvia, Pepparmynta, Fänkål, Mejram, Betfibrer, Mjasgroddar, Kalciumkarbonat, Vindruvskal, Salt, Vindruvkärnextrakt, Öljäst, Vetegroddar, Havsalgmjöl, Vört, Korngroddar, Vitlök, Ärtprotein, Magnesiumacetat, Magnesiumsulfat, Fruktättika.

50110020
2019-03-29