HestaMix Müsli, 20kg
HestaMix Müsli, 20kg
HestaMix Müsli, 20kg
HestaMix Müsli, 20kg

HestaMix Müsli

50110020
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
380,00 kr
Inkl. moms
St. Hippolyt, HestaMix Müsli, 20kg.

 
St. Hippolyt HestaMix Müsli är likväl som de andra produkterna i 'HestaMix-serien' lämpade till barockhästar, ursprungsraser, lättfödda hästar och hästar med speciella krav på mineral- och vitalämnesförsörjningen. 

- Spårämnen med hög biotillgänglighet
- Snabba resultat
- Med örter, oljor och oljehaltiga frön
- Kan kombineras med andra kompletteringsfoder

Många hästar har ett väldigt litet behov av kompletteringsfoder för att energibehovet ska täckas. Men en för låg giva kraftfoder kan innebära att livsviktiga närings- och uppbyggnadsämnen inte blir tillförda i rätt mängd. Följderna av detta kan visas genom bristsymptom som nervositet, oro, slitage och upptagningsstörningar, ökad mottaglighet för infektioner, hudproblem, allergier, avmagring, ämnesomsättningsproblem och hormonstörningar.

HestaMix Müsli finns till för att tillgodose hästens behov på en låg kraftfodergiva. Müslin är avsedd för hästar i arbete där det finns ett ökat behov av energi till prestation och styrka till muskelaturen. 

Sammansättning:
Mältat korn och majsflingor, Snittad lucern, Äppelmäsk, Äppelsirap, Paltinos, Vetekli, Havreskalskli, Linfrö, Solroskärnor, Fänkålsfrön, Nigellafrön, Kallpressad linfröolja, Kallpressad solrosolja, Kallpressad majsgroddsolja, Koriander, Salvia, Pepparmynta, Fänkål, Mejram, Betfibrer, Mjasgroddar, Kalciumkarbonat, Vindruvskal, Salt, Vindruvkärnextrakt, Öljäst, Vetegroddar, Havsalgmjöl, Vört, Korngroddar, Vitlök, Ärtprotein, Magnesiumacetat, Magnesiumsulfat, Fruktättika.

2019-03-29
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.