Re-Leve 20 kg (Saracen)
Re-Leve 20 kg (Saracen)
Re-Leve 20 kg (Saracen)
Re-Leve 20 kg (Saracen)

ReLeve

30028
I lager
369,00 kr
Inkl. moms
Saracen, ReLeve, 20kg.

 

Re-Leve är en högteknologisk müsli med en specialformula helt fri från spannmål vilket gör den väldigt lämplig för presterande hästar och hästar som visar tendenser till nervositet och stress. 

Formulan på Re-Leve är baserad på en omfattande forskning gjord av Dr Stephanie Valberg, forskare vid University of Minnesota och Kentucky Equine Research i Lexington.  

Fodret förser hästen med en stora mängd energi som behövs för kunna prestera. Energin kommer från ett flertal olika energikällor. Lättsmälta fiberkällor och rikligt med olja minskar behovet av stärkelse i dieten. Detta är ett sätt att undvika de metaboliska konsekvenserna som är förknippade med stora mängder stärkelse som når grovtarmen. Re-Leve® kan göra hästarna lättare att hantera eftersom de ofta blir mindre exalterade och uppstressade då stärkelsen är så låg.

Re-Leve innehåller kvalitativa sojaskråpellets, en koncentrerad källa av protein, spårämne och jäst. Genom att tillsätta en jästkultur som är särskilt utformade för häst understödjs en optimal mikrobiell aktivitet, vilket i sin tur bidrar till att främja enzymproduktion som i sin tur förbättrar fosfor, magnesium och kalium upptaget och främjar matsmältningen av fibrer. Den stora delen mikronäring och antioxidaner, tex naturligt vitamin E och selen och elektrolyter är tillsatta. Detta understödjer en normal muskelfunktion.

 Sammansättning:
Sojaskråpellets, Alfalfapellets, Sockerbeta, Värmebehandlade ärtor, Sojaolja, Värmebehandlade sojaflingor, Melass, Dikalciumfosfat, Vitaminer & Mineraler, Bioplex mineraler, Kalksten, Salt. 

8 objekt
2019-03-28
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.