Shape up 20 kg (Saracen)
Shape up 20 kg (Saracen)
Shape up 20 kg (Saracen)
Shape up 20 kg (Saracen)

Shape Up

30022
I lager
439,00 kr
Inkl. moms
Saracen, Shape Up Balancer, 20kg.

 
Shape Up Balancer är en müsli framtaget efter 2 års forskning, utveckling och sammanställning av några av de absolut nyaste innovativa specifikationerna för ponnier och hästar vars behov kräver ett foder med låg halt kalorier och stärkelse. 

Shape-Up är baserad på Saracen Horse Feed’s unika SuperFibreTM teknologi vilket möjliggör en diet som innehåller låg stärkelse och lågt socker för att ge ett lågt glykemiskt index efter utfodring samtidigt som mängden foder är liten.

Det rikliga innehållet av växttråd i müslin kompletteras av en naturligt syraneutraliserande ingrediens som har till uppgift att hjälpa till att bibehålla ett sunt matsmältningssystem. Denna ingrediens är unik eftersom den påverkar både mage och grovtarm. I mage och tunntarm understödjer den normal syrehalt för en häst som har restriktiv foderstat. I grovtarmen understödjer den normal pH för att främja en frisk bakteriflora i tjocktarmen.

Shape-Up innehåller en stor mängd livsvikta antioxidanter, inklusive kanel och naturlig E-vitamin (E-max Ester) som är mycket lätt för hästen att ta upp. 

Sammansättning: 
Havrekli, Sockerbeta, Sojaskrå, Melass, Värmebehandlad soja, Värmebehandlade ärtor, Sojaolja, Linfrö, Syraneutraliserare, Dikalciumfosfat, KER magnesium, Vitaminer & Mineraler, Biomos, Vitamin E, Lysin, Methonin, Biotin.
3 objekt
2019-03-28
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.