Saracen level-grow 20 kg
Saracen level-grow 20 kg
Saracen level-grow 20 kg
Saracen level-grow 20 kg

LevelGrow Mix

level
I lager
309,00 kr
Inkl. moms
Saracen, LevelGrow Mix, 20kg.

 
Level Grow Mix är en müsli lämplig för unghästar från avvant föl till 3-4år, dräcktiga och digivande ston som har en tendens att bli tunga under dräcktigheten eller bara som "creep feed" till föl. 

Müslin innehåller en unik mix av ingredienser som alternativa energikällor och ger därför ett mycket minimalt glykemiskt index efter att fodret har passerat matsmältningskanalen. Efter avvänjning ska Level-Grow™ användas som enda kraftfoder och kan ges till unghästarna upp till 3 – 4 års ålder för att understödja en jämn tillväxtkurva och mer lätthanterliga hästar.


Den större mängden växttråd kan också passa avelsston som har en tendens att bli tunga under sin dräktighet. Eftersom vi kan påverka den glykemiska responsen genom så använder vi förr olja och växttråd än stärkelse och socker.
Detta gör Level-Grow™ till ett ‘mjukare’, mer förlåtande foder. Föl med utvecklingsrelaterade tendenser som tex DOD klarar av att äta fodret och detta utan att kompromissa med näring som kan påverka den ännu outvecklade benstommen och skelettet.

Sammansättning:
Krossad havre, Alfalfa pellets, Sojaskrå, Hiprosoja, Värmebehandlad majs, Melass, Sockerbetsfibrer, Vetekli, Sojaolja, Dikalciumfosfat, Vitaminer & Mineraler, Salt, Kalksten, Mynta.

 

5 objekt
2019-03-28
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.