Laminaze 1,5kg

Laminaze - 1,5Kg

NAF7014
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
1 075,00 kr
Inkl. moms
NAF, Laminaze, 1,5kg.

 

Laminaze är ett tillskott till hästar som är känsliga för fång. Fyllt av viktiga näringsämnen och en unik blandning av antioxidanter, Pre- och Probiotika och MSM. 

En diciplinerad hästhållning och en korrekt fodergiva är avgörande för att minska risken för fång hos din häst eller ponny, men man måste komma ihåg att det inte alltid räcker hela vägen. Här kan Laminaze hjälpa till. 

Laminaze innehåller en unik blandning av naturligt odlade antioxidanter, biotillgängligt svavel och riktade näringsämnen. Antioxidanter är viktigt för att rensa ur kvarvarande gifter och toxiner i hovbenet. Biotillgängligt svavel och MSM är tillsatt för att stödja en god hovtillväxt. Pre- och Probiotika är tillsatt för att ge hästen en stabil och välmående magtarmhälsa. 

Ju mer utvecklingen och kunskapen har växt har vi börjat se fler och fler samband mellan insulinkänsliga (IR) hästar och fångkänsliga hästar. Laminaze innehåller alla de viktiga ingredienserna som behövs för att balansera dieten för den insulinkänsliga hästen. 

Användning:
Laminaze ges i samband med daglig utfodring till utsatta hästar innan första gräset kommer fram på våren, men det kan även ges året runt om så behövs. 
Laminaze tillsammans med bra träning, god hovvård och en fiberrik och sockerfri diet ger din häst så goda förutsättningar som det går. 

Rekommenderad giva:
Startdosering (7-10 dagar): 50-75g/dag
Underhållsdosering: 25-50g/dag
 
1 dosmått = ca 25g.

Sammansättning:
Metylsulfonylmetan (MSM), Mynta, Veteprotein, Ingefära, Bryggerijäst, Magnesiumoxid, Rapsolja, Torkad morot, Vegetabiliskt kol, Oligofruktos, Extrakt av Saccaromyces Cerevisiar, Kalciumkarbonat, Omija-bär, Nypon, Gurkmeja, Rosmarin, Frön från Mariatistel, Maskrosblad, Ginkoblad, Svamp, Torkad Chlorella (grönalg), Lakritsrot, Blad från jordärtskocka.

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.