Eukanuba Daily Care Weight Control

Eukanuba Daily Care Weight Control

12510
Beställningsvara - Leverans inom 7-14 arbetsdagar
939,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara - Leverans inom 7-14 arbetsdagar

Eukanuba, Daily Care Weight Control, 15kg.

 

Eukanuba Daily Care Adult Weight Control Large Breed är ett högkvalitativt och välbalanserat torrfoder för stora eller mycket stora vuxna hundar. Fodret är särskilt framtaget för hundar som är överviktiga eller har en tendens till övervikt.
Detta fodret har en låg fetthalt jämfört med "vanligt" hundfoder, vilket gör det till ett effektivt foder när det kommer till viktkontroll. Utöver den låga fetthalten så innehåller fodret aminosyran L-Karnitin som hjälper till med hälsosam viktnedgång.

Eukanuba Daily Care Adult Weight Control Large Breed innehåller både kalcium och glukosamin som främjar friska leder och starka ben!
Fodret passar för stora och mycket stora hundar som väger över 25 kg. För hundar som väger ca 25-40 kg så rekommenderas detta fodret från 1,5 till 6 års ålder, och för hundar som väger över 40 kg, det vill säga de allra största raserna, så rekommenderas fodret från 2 till 5 års ålder.

Sammansättning: majs, torkad kyckling och kalkon (15%, en naturlig källa till glukosamin och kondroitinsulfat), korn, durra, vete, färsk kyckling (10%), torkad betmassa (3.1%), fiskmjöl, fett av fjäderfä, hönssås, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat 0.36%), torkat helägg, linfrö, fruktooligosackarider (0.26%), bryggeritorrjäst, glukosamin (från animaliska vävnader) (0.04%).

No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.