Carnilove CAT Lamb & Wild Boar - for Sterilised 6 kg

Carnilove Sterilised - Lamb & Wild Boar - 6kg

499,00 kr
Inkl. moms
Carnilove, Sterilised Lamb & Wild Boar, 6kg.
Slut i Lager

Carnilove Sterilised är ett spannmålsfritt och potatisfritt torrfoder för vuxna kastrerade katter. 

För att hålla sig friska behöver vuxna katter foder som är rikt på protein av hög kvalitet med tillräckliga och balanserade nivåer av viktiga aminosyror. Carnilove Lamb & Wild Boar för vuxna katter har utformats i enlighet med sammansättningen hos kattdjurs naturliga föda. Lamm och vilt är mycket lättsmälta dietetiska protein som är perfekta för att bibehålla optimal fysisk hälsa hos steriliserade katter.

Det begränsade innehållet av mineraler är skonsamt mot njurar och urinvägar och de naturliga antioxidanterna från frukter och örter har rengörande och antiinflammatoriska egenskaper.

Sammansättning:
Köttmjöl från vildsvin (35%), Köttmjöl från frigående lamm (24%), Gula ärter, Kycklingfett, Äpplen, Kycklinglever, Tapiokastärkelse, Laxolja, Morötter, Linfrö, Kikärter, Hydrolyserade kräftdjursskal (källa till glukosamin), Broskextrakt (källa till kondroitin), Bryggerijäst (källa till mannanoligosackarider), Cikoriarot (källa till fruktooligosackarider), Yucca Schidigera, Algerm Psylliumför, Timjan, Rosmarin, Oregano, Tranbär, Blåbär, Hallon.
170205
2019-04-29