Carnilove CAT Reindeer - Energy & Outdoor 2 kg

Carnilove Energy & Outdoor - Reindeer - 2kg

289,00 kr
Inkl. moms
Carnilove, Energy & Outdoor Reindeer, 2kg.
Slut i Lager

Carnilove Energy & Outdoor Reindeer är ett spannmålsfritt och potatisfritt torrfoder anpassat för vuxna katter som vistas mycket utomhus.

För att hålla sig friska behöver vuxna katter foder som är rikt på protein av hög kvalitet med tillräckliga och balanserade nivåer av viktiga aminosyror. Carnilove Reindeer för vuxna katter har utformats i enlighet med sammansättningen hos kattdjurs naturliga föda. De höga nivåerna av naturliga antioxidanter, omättade fetter och omega-3-fettsyror gör renkött perfekt för att återställa energin efter bus och äventyr.

Receptet innehåller skogsbär, grönsaker och örter och tillhandahåller de näringsämnen, vitaminer, mineraler och antioxidanter som är nödvändiga för att bibehålla god fysisk hälsa och stärka immunsystemet.

Sammansättning:
Renkött (28%), Köttmjöl från vildsvin (28%), Gula ärter, Kycklingfett, Kycklinglever, Tapiokastärkelse, Laxolja, Äpplen, Morötter, Linfrö, Kikärter, Hydrolyserade kräftdjurskal (källa till glukosamin), Broskextrakt (källa till kondroitin), Bryggerijäst, Cikoriarot (källa till fruktooligosackarider), Yucca schidigera, Alger, Psylliumfrö, Timjan, Rosmarin, Oregano, Tranbär, Blåbär, Hallon.
170200
2019-04-29