Brit Care Adult Large Lamb & Rice 12  kg

Brit Care Adult Large - Lamb&Rice

100401
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
749,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Adult Large Lamb&Rice, 12kg.

 
Brit Care Adult Large Lamb&Rice är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder som är utvecklat särskilt för näringsbehoven hos vuxna hundar av stora raser och jätteraser. 
Stora hundar behöver foder berikat med särskilda näringsämnen för att förhindra matsmältningsproblem, hjärtsjukdomar och ledbesvär. 

Hypoallergeniskt recept med balanserat innehåll av protein, fetter och näringsämnen som hjälper till med muskelåterhämtning och håller hunden i god form. Probiotisk mannan/fruktooligosackarider med inulin för bättre immunförsvar och utveckling av tarmfloran. Broskskyddande (kondroprotektiva) ämnen med omega-3 för starka och friska leder, ledbrosk, senor och ligament. Vitamin C som källa till antioxidanter för ökat cellskydd och cellulär immunitet.

Sammansättning:
Lammköttsmjöl (38%), Ris (38%), Kycklingfett, Torkade äpplen, Laxolja, Naturliga smakämnen, Bryggerijäst, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmaring, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktooligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö. 
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.