Brit Care Adult Medium Lamb & Rice 12  kg

Brit Care Adult Medium - Lamb&Rice

100301
I lager
749,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Adult Medium Lamb&Rice, 12kg.

 
Brit Care Adult Medium Lamb&Rice är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder som är utvecklat särskilt för näringsbehoven hos vuxna hundar av medelstora raser.

Lamm är lättsmält och innehåller höga halter av fleromättade fettsyror. Ingredienser av hög kvalitet och lättsmält foder innebär att muskler och andra vävnader får den näring de behöver för att hållas i toppform. Hypoallergeniskt recept med lättsmälta proteiner, fetter och näringsämnen som hjälper till med muskelåterhämtningoch håller hunden i god form.

Probiotisk mannan/fruktooligosackarider med inulin för bättre immunförsvar och utveckling av tarmfloran. Extra höga halter av omega-3-fettsyror från laxolja bidrar till frisk hud samt tjock och glansig päls. Vitamin C som källa till antioxidanter för ökat cellskydd och cellulär immunitet.


Sammansättning:
Lammköttsmjöl (38%), Ris (37%), Kycklingfett, Torkade äpplen, Laxolja, Naturliga smakämnen, Bryggerijäst, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (kryddnejlika, citrus, gurkmeja, rosmarin), Fruktosoligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö. 
1 Produkt
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.