Brit Care Junior Large Lamb & Rice 12  kg

Brit Care Junior Large - Lamb&Rice

100101
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
749,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Junior Large Lamb&Rice, 12kg.

 
Brit Care Junior Large Lamb&Rice är ett hundfoder av ett hypoallergeniskt recept till unghundar (3 månader till 2 år) av större raser med balanserat innehåll av protein, fett och mineraler för hälsosam utveckling under den snabba tillväxtperioden.

Probiotisk mannan/fruktooligosackarider med inulin för bättre immunförsvar och utveckling av tarmfloran. Broskskyddande (kondroprotektiva) ämnen och balanserade mineraler (kalcium och fosfor) för en sund utveckling av skelett, leder, brosk och tänder. Extra höga halter av omega-3- fettsyror från laxolja för utveckling av kognitiva funktioner och inlärningsförmågan.

Det är viktigt att unghundar får näring av hög kvalitet, inte bara för att kunna växa som de ska utan också för att kroppens immunförsvar ska utvecklas ordentligt. Efter en period av snabb tillväxt börjar unghunden bygga muskler. Ett tillräckligt intag av högkvalitativt protein – en viktig källa till aminosyror – är avgörande för att muskelvävnaden ska kunna utvecklas ordentligt. Eftersom skelettets utveckling avslutas mellan 2 och 2,5 års ålder är det också viktigt att hunden får ett balanserat intag av mineraler. 

Sammansättning:
Lammköttsmjöl (42%), Ris (36%), Kycklingfett, Torkade äpplen, Laxolja, Naturliga smakämnen, Bryggerijäst, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackerider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktosoligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö. 
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.