Brit Care Puppy Lamb & Rice 3  kg

Brit Care Puppy - Lamb&Rice

100801
Produkten är slut i lager. Kan bli fördröjd leverans.
269,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Puppy Lamb&Rice, 3kg.

 
Brit Care Puppy Lamb&Rice är ett hypoallergeniskt torrfoder till valpar och unghundar med högt innehåll av protein, fett och essentiella näringsämnen som hjälper valpen att utvecklas normalt.

Probiotisk mannan/fruktooligosackarider med inulin för bättre immunförsvar och utveckling av tarmfloran. Broskskyddande (kondroprotektiva) ämnen och balanserade mineraler (kalcium och fosfor) för en sund utveckling av skelett, leder, brosk och tänder.
Extra höga halter av omega-3-fettsyror från laxolja för utveckling av kognitiva funktioner och inlärningsförmågan.

Efter en period av snabb tillväxt börjar valpen att bygga muskler. Ett tillräckligt intag av högkvalitativt protein – en viktig källa till aminosyror – är avgörande för att muskelvävnaden ska kunna utvecklas ordentligt. Tillskott av mineraler och broskskyddande (kondroprotektiva) ämnen är också viktigt för att hålla skelettet och lederna starka och smidiga.


Sammansättning:
Lammköttsmjöl, Ris, Kycklingfett, Torkade äpplen, Laxolja, Naturliga smakämnen, Bryggerijäst, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, grukmeja), Fruktosoligosackerider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö.
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.