Brit Care Weight Loss 12  kg

Brit Care Weight Loss

100912
I lager
749,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Weight Loss, 12kg.

 
Brit Care Weight Loss är ett hundfoder av ett hypoallergeniskt recept med lättsmält protein och minskat råfett som hjälper musklerna att utvecklas och förebygger fettinlagring.

Broskskyddande (kondroprotektiva) ämnen med omega-3 för starka och friska leder, ledbrosk, senor och ligament. Optimalt innehåll av lösliga och olösliga fibrer ger bättre matsmältning och mättnadskänsla mellan utfodringarna. L-karnitin för betaoxidation av fettsyror och naturlig omvandling av fett till energi.

För att uppnå önskad viktminskning hos hundar gäller samma villkor som för människor; man måste minska intaget av socker och fett och ersätta det med lättsmält protein av hög kvalitet. Fettinnehållet i detta foder är mycket lågt och består dessutom av den bästa formen av fett: omättat.
Kostförändring, regelbunden motion och de aktiva substanserna i fodret (L-karnitin) hjälper till att snabbt få igång viktminskningsprocessen.

Sammansättning:
Torkad kanin (36%), Ris (35%), Torkade äpplen, Torkad betmassa, Pulveriserad cellulosa, Kycklingfett, Bryggerijäst, Naturliga smakämnen, Laxolja, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktosoligosackerider, Yucca Schidigera, Inulin, Tistelfrö. 
3 objekt
2019-04-10
No reviews
Produkt tillagd på önskelista
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni det.