Brit Care Venison / Sensitive 12  kg

Brit Care Sensitive - Venison&Potato

779,00 kr
Inkl. moms
Brit Care, Sensitive Venison&Potato, 12kg.
I lager

Brit Care Sensitive Venison& Potato är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder som främjar immunförsvar, hälsa och humör. Fodret är spannmålsfritt och förebygger allergier och intolerans mot födoämnen. 

Det noggranna valet av ingredienser garanterar att fodret tolereras väl, vilket förhindrar allergiska reaktioner och födoämnesintolerans. Fodret är berikat med mannanoligosackarider och fruktooligosackarider som skyddar och främjar microfloran i tarmen. Vidare innehåller fodret Omega 3 och 6 essentiella fettsysror från laxolja som ger en frisk hud och päls. Brit Care Venison har även Yuccaextrakt som absorberar gifter samt skyddar tarm och lever.särskilt utvecklat för hypoallergen näringstillförsel. Fodret är ett välbalanserat och mycket lättsmält superpremiumfoder.

Huvudingredienserna är kött av klövvilt och potatis, och fodret innehåller varken spannmål, t.ex. vete, eller ris och majs. De unika ingredienserna ger högvärdig energi och minskar risken för födoämnesintolerans. Lämpligt för hundar som är känsliga för eller allergiska mot vanlig spannmål och kött i foder, hundar med känslig mage, hundar med födoämnesintolerans


Sammansättning:
Torkat hjortkött (36 %), Potatis (35 %), Torkade äpplen, Kycklingfett, Laxolja, Bryggerijäst, Naturliga smakämnen, Hydrolyserade kräftdjursskal, Broskextrakt, Mannanoligosackarider, Örter och frukt (rosmarin, kryddnejlika, citrus, gurkmeja), Fruktooligosackarider, Yucca schidigera, Inulin, Tistelfrö. 
101012
4 objekt
2019-04-10